ONS TEAM WORDT GEVORMD DOOR PROFESSIONELE, ENTHOUSIASTE EN SERVICEGERICHTE DAMES EN HEREN, ALLEN GEDREVEN EEN GOEDE INDRUK ACHTER TE LATEN.

"Wij gaan voor het totaalplaatje. Perfectie is onze passie. En dat merk je!"

SLM HOSPITALITY IS KUNDIG OP HET GEBIED VAN CREATIEVE EN EFFECTIEVE PROMOTIECAMPAGNES. HEEFT EEN UITGEBREID SCALA AAN EXCLUSIEVE MODELLEN EN BIEDT NAAST HOSTESSEN, CANDYBOYS, DANSERESSEN, GRIDGIRLS EN RONDEMISSEN OOK EXTRA SERVICES ZOALS MARKETING, COMPLETE STYLING VAN UW EVENEMENT EN STANDBOUW.

WIJ GAAN VOOR HET TOTAALPLAATJE. PERFECTIE IS ONZE PASSIE. EN DAT MERK JE!

OP ZOEK NAAR EEN BEELDENDE MANIER OM UW BEDRIJF, MERK OF DIENST TE PRESENTEREN? SLM HOSPITALITY VERZORGT GRAAG DE MODELLEN VOOR UW FOTOSHOOT. HEEFT U NOG GEEN DUIDELIJK IDEE IN UW HOOFD? IN SAMENWERKING MET EEN PROFESSIONEEL TEAM WERKEN WIJ VOOR U EEN CONCEPT UIT WAAR UW DOELGROEP NIET OMHEEN KAN. VAN EEN ADVISERENDE ROL TOT AAN EEN COMPLEET DOOR ONS GEREGISEERDE FOTOSHOOT IN EEN PROFESSIONELE STUDIO. SLM HOSPITALITY BRENGT UW IDEE VISUEEL TOT LEVEN!

SLM HOSPITALITY STEELT DE SHOW! ONZE VROUWELIJKE ÉN MANNELIJKE MODELLEN WETEN ALS GEEN ANDER HOE ZE UW PRODUCT OP DE CATWALK MOETEN PRESENTEREN. NIET ALLEEN BIEDEN WIJ EEN GROOT SCALA AAN MODELLEN, WIJ HEBBEN OOK DE KENNIS EN ERVARING IN HUIS OM EEN COMPLETE SHOW VOOR U TE ORGANISEREN. WE REGELEN ALLES VAN BEGIN TOT EIND, INCLUSIEF STANDBOUW, CATWALK EN DESIGN OP MAAT. WIJ WETEN ELK THEMA TE VERPAKKEN IN EEN PRACHTIGE SHOW DIE UW DOELGROEP RAAKT.

ONS TEAM VAN HOSTS EN HOSTESSES WORDT GEVORMD DOOR JONGE, ENTHOUSIASTE EN SERVICEGERICHTE DAMES EN HEREN, ALLEN GEDREVEN EEN GOEDE INDRUK ACHTER TE LATEN. ZE VORMEN TIJDENS ELK EVENEMENT HET IDEALE VISITEKAARTJE VOOR UW BEDRIJF OF ORGANISATIE. MET ENTHOUSIASME, GEVOEL VOOR GASTVRIJHEID EN VEEL INZET WETEN ZIJ ELK EVENEMENT NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN. U KUNT BIJ ONS REKENEN OP EEN ORIGINELE AANPAK, MET GARANTIE VOOR KWALITEIT EN EEN FANTASTISCHE UITSTRALING.

EEN PRIJSUITREIKING OP EEN SPORTEVENEMENT IS NIET COMPLEET ZONDER EEN KUS VOOR DE WINNAAR. ONZE RONDEMISSEN OF PODIUMMISSEN ZIJN MET HUN VERBLUFFENDE UITSTRALING EN STRALENDE LACH EEN AANWINST VOOR IEDER EVENEMENT. NIET ALLEEN TIJDENS DE PRIJSUITREIKING, MAAR GEDURENDE HET GEHELE EVENEMENT DRAGEN ZIJ DE VERANTWOORDELIJKHEID TE ZORGEN VOOR INTERACTIE MET HET PUBLIEK, GENODIGDEN EN DE ORGANISATIE. ONZE PODIUMDAMES GEVEN UW EVENEMENT DE UITSTRALING DIE HET VERDIENT.

SLM HOSPITALITY BIEDT EEN GROOT AANTAL JONGE, SEXY, MAAR STIJLVOLLE GRIDGIRLS AAN, DIE ZORGEN VOOR EXTRA UITSTRALING OP HET CIRCUIT. ONZE OPVALLENDE GRIDGIRLS MAKEN ELKE RACEDAG COMPLEET. ONZE DAMES ZORGEN VOOR EEN SPORTIEF ONTHAAL EN PROMOTIONELE ACTIVITEITEN. DAARNAAST GAAN ONZE GRIDGIRLS GRAAG MET UW GASTEN OP DE FOTO EN UITERAARD IS ER EEN KUS VOOR DE WINNAAR!

SLM HOSPITALITY IS KUNDIG OP HET GEBIED VAN CREATIEVE EN EFFECTIEVE PROMOTIECAMPAGNES. DENK AAN SAMPLING, FLYEREN, FOTOGRAFIE, PRODUCTDEMONSTRATIES EN TAL VAN ANDERE SERVICES. WIJ HELPEN U MET HET VINDEN VAN EEN OPVALLENDE EN EFFECTIEVE MANIER OM UW DOELGROEP TE BEREIKEN. MET KLEDING EN STYLING ZORGVULDIG OP MAAT VOOR U ONTWORPEN MAKEN WE HET PLAATJE COMPLEET. ONZE PROMOTIEDAMES EN -HEREN VINDT U ONDER ANDERE IN WINKELSTRATEN, TIJDENS BEURZEN EN INTERNATIONALE EVENTS.

GEÏMPROVISEERD DANCEENTERTAINMENT MET STRAKKE MOVES, SPETTERENDE ENERGIE EN GEPASTE ATTITUDE. ONZE ERVAREN DANSERS EN DANSERESSEN GAAN LOS OP ALLE MUZIEK DENKBAAR EN ZIJN RASECHTE ENTERTAINERS. HEEFT U EEN SPECIAAL THEMA VOOR DE AVOND IN GEDACHTEN? DENK AAN MOULIN ROUGE OF THE FIFTIES. WIJ REGELEN HET!

ONZE STOERE, GESPIERDE MAAR ELEGANTE MANNEN WAREN AL TE ZIEN BIJ DIVERSE LADIES NIGHTS, BEURZEN EN FASHION EVENTS. ONZE MANNEN ZIJN BREED INZETBAAR. ZO KUNT U DENKEN AAN EEN MOOIE BUTLER DIE UW GASTEN ONTVANGT MET EEN DRANKJE. EEN SMAAKVOLLE CANDYBOY DIE RONDLOOPT MET LEKKERNIJEN OF VIP-BEGELEIDING VOOR UW BEZOEKERS.

DOOR OPRECHTE INTERESSE EN GRONDIG ONDERZOEK KUNNEN WIJ DE BEHOEFTEN VAN ONZE KLANT GOED INSCHATTEN. DAT MAAKT DAT WIJ PRODUCTEN EN DIENSTEN KUNNEN AANBIEDEN DIE AANTREKKELIJK ZIJN VOOR ONZE KLANT EN HET PUBLIEK WAAR ZIJ ZICH OP TARGETEN. EEN KLEINE GREEP UIT ONZE MARKETING DIENSTEN: PROMOTIEVIDEO/FOTOGRAFIE, WEBSITE/SHOP ONTWIKKELING EN COMPLETE (INTERNET) CAMPAGNES.

SLM HOSPITALITY VERZORGT GRAAG HET TOTAALPLAATJE EN BIEDT DAAROM HAAR KLANTEN DE MOGELIJKHEID OM SAMEN MET ONZE DESIGNSTUDIO AAN DE SLAG TE GAAN. DANKZIJ ONZE GROTE VOORRAAD STIJLVOLLE OUTFITS DIE BEDRUKT KUNNEN WORDEN (ZELFS OP KORTE TERMIJN) VERZORGEN WIJ SNEL EN VOORDELIG PASSENDE KLEDING VOOR ONZE MODELLEN.

ONZE JARENLANGE ERVARING OP DE NATIONALE EN INTERNATIONALE BEURSVLOER HEEFT ONS STERKE BANDEN OPGELEVERD MET HOOGSTAANDE STANDBOUWERS EN DRUKKERIJEN. SAMEN ZORGEN ZIJ VOOR STANDS DIE STAAN ALS EEN HUIS VOORZIEN VAN IN HET OOG SPRINGENDE BANNERS.

SOME OF OUR CLIENTS

“WIJ VAN GETPRO ZIJN VERSLAAFD AAN LOTTE EN HAAR MODELLEN. SLM HOSPITALITY LEVERT ALTIJD LEUKE, SPONTANE EN PROFESSIONELE MODELLEN VOOR ELKE KLUS!”

“WE FROM GETPRO ARE ADDICTED TO LOTTE AND HER MODELS. SLM HOSPITALITY ALWAYS COMES THROUGH WITH THE BEST, MOST SPONTANEOUS AND OF COURSE PROFESSIONAL MODELS FOR EVERY JOB!”

- GETPRO

“ONDANKS MIJN LAST MINUTE BOEKING, ALLES TOT IN DE PUNTJES GEREGELD! FIJN DAT ER WORDT MEEGEDACHT EN DAT DE STYLING COMPLEET WORDT GEREGELD.”

“DESPITE MY LAST MINUTE BOOKING LOTTE STILL CAME THROUGH.  EVERYTHING, DOWN TO THE SMALLEST DETAIL, PERFECTLY ORGANIZED. MAJOR PLUS, LOTTE THINKS ALONG AND THE COMPLETE STYLING IS TAKEN CARE OFF.”

- IJVER&HART

“VAN FOTOSHOOTS TOT BEURZEN. SLM HOSPITALITY IS ONS GO TO BUREAU. WE BOEKEN LOTTE’S MODELLEN VOOR SHOOTS&EVENTS OVER DE HELE WERELD. AANRADER!”

“FROM PHOTOSHOOTS TO SHOWS. SLM HOSPITALITY IS OUR GO TO MODEL/HOSTESS/PROMOGIRL AGENCY. WE BOOK LOTTE’S MODELS FOR SHOOTS&SHOWS ALL OVER THE WORLD. I HIGHLY RECOMMEND!”

- DEDICATED NUTRITION

Wij staan 24/7 voor u klaar!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN OF NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP.

HEBBEN WE U GEMIST? DAN BELLEN WE Z.S.M. TERUG.
LOTTE EGBERTS, CEO (+31) 6 48 451 858

LIEVER MAILEN? DAT KAN NATUURLIJK OOK.
INFO@SLMHOSPITALITY.COM

U VINDT ONS OOK OP SOCIAL MEDIA!

color
https://slmhospitality.com/wp-content/themes/carbon/
https://slmhospitality.com/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/slmhospita/domains/slmhospitality.com/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
on
off